» Abordarea directa ..sau cum sa fii seducator…NATURAL !

Abordarea directa ..sau cum sa fii seducator…NATURAL !

seductieAbordarea directa exprimata simplu poate fi descrisa in felul urmator:

1.vezi o fata care iti place

2. te duci direct la ea si ii spui ca-ti place

3. ea te accepta si continui conversatia/seductia sau nu te accepta caz in care mergi mai departe urmand pasii din nou incepand cu 1.

Simplu pe hartie insa in practica deja te aud cum intrebi:

Cum sa ma duc la ea direct si sa-i spun ca-mi place ?

Daca ma accepta, ce ii spun mai departe ?

Vezi tu, cheia abordarii directe nu se reduce la comportament, te duci la ea iti spui poezia si gata-ai cucerit-o, nici pe departe. E nevoie de mult mai mult.

Ideea e ca mai mult ca sigur prima data cand vei incerca asa ceva vei fii perceput ca incongruent adica manifesti comportamentul unui barbat adevarat insa in mintea ta numai tu stii ce conflicte exista si nu mai stii pe care dintre voci s-o asculti.

Ce vreau sa spun ca in abordarea directa cheia si succesul abordarii il reprezinta “cine esti” mai degraba fata de “ce faci?” De accea este greu sa inveti seductie analizand ce fac altii, cel mai bine este sa acorzi atentie modului in care acestia privesc intreg fenomenul.

Asa ca pe langa structura simpla de mai sus exista o serie intreaga de procese interne ce imbraca comportamentul unui seducator natural.

1.este intr-o stare de relaxare iar atunci cand vede o fata care ii place isi da seama ca simte anumite lucruri in interior

2. aude vocea interioara care ii spune ca ce vrea el nu se poate si ca e mai bine sa astepte momentul potrivit

3. accepta vocea interioara insa are incredere mai mare in ceea ce simte si merge si ii spune fetei ceea ce simte.

4. intelege perspectiva femeii insa nu se scuza pentru sentimentele lui.

5. continua conversatia axata mai mult pe ceea ce simte fiind foarte sincer in legatura cu ce gandeste si simte in momentul respectiv.

6. face propuneri, conduce, isi asuma responsabilitatea bunei dispozitii si intelege ca mai intai el trebuie sa se simte bine pentru a le transmite energia celorlalti

7. este dispus oricand sa renunte daca gaseste ca ceva nu-i place si scopul nu-l reprezinta o noapte petrecuta impreuna undeva in viitor ci buna dispozitie din momentul prezent.

Accept ca mai sunt si multe altele insa acum vreau sa te intreb:

Cu care dintre cela 7 procese te ragasesti cel mai mult in experinta ta si care ar fi intrebarile tale legate de acest subiect?

© SeductieNaturala.ro Continut rezervat barbatilor inspirati de energia feminina. Up